Buiten Florence

Ga op excursie naar het platteland van de Toscane buiten Florence. Ervaar de prachtige geschiedenis van deze regio. Wij bieden dagexcursies naar Pisa of een wijntour naar Val D'Orcia.

Buiten Florence
 
Halve dag tour langs het Chianti Wijn pad

Halve dag tour langs het Chianti Wijn pad

Deze 5 uur durende tour langs de Chianti wijn route is de perfecte manier om Toscane te ontdekken. Deze tour is inclusief verschillende wijn proeverijen met tevens olijfolie, ham, kaas en Toscaans brood op een typische Toscaanse boerderij. Daarnaast breng je een bezoek aan de vestigingsstadjes Monteriggioni en Castellina in Chianti. Bestel jouw tour hier!

Vanaf € 60.80
Volledige dag tour naar Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Volledige dag tour naar Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Deze volledige dag tour naar Val D'Orcia staat in het teken van kunst, cultuur, heerlijk eten en fantastische wijnen, je hebt gegarandeerd een goede tijd. Ga met ons mee op deze opmerkelijke excursie naar de mooiste dorpen, het platteland, boeiende geschiedenis, archeologie en heerlijk eten en wijn in Toscane. Reserveer jouw plek vandaag nog!

Vanaf € 77.30
De Toren van Pisa en Piazza dei Miracoli

De Toren van Pisa en Piazza dei Miracoli

Pisa is een must-see wanneer je Toscane bezoekt! De stad is wereldberoemd vanwege zijn geweldige architectuur. Het Plein van Mirakels is zonder twijfel een van de meest schitterende pleinen in Italië en de Toren van Pisa waarschijnlijk een van de meest beroemde gebouwen ter wereld. Dus waar wacht je nog op? Plan je bezoek naar Pisa vandaag!

Vanaf € 91.70
Toscane in een dag

Toscane in een dag

Tijdens deze geweldige dag tour bezoeken we drie steden met vele hoogtepunten! Ervaar het beste van de schoonheid van Toscane. De tour is inclusief een Toscaanse lunch met traditionele gerechten en lokale wijnen! Reserveer jouw plek voor deze tour nu!

Vanaf € 102.00
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen