Contact | FlorenceTickets.nl

Hallo! Klik op het onderwerp die het beste bij uw vraag aansluit zodat wij hopelijk het antwoord voor u kunnen vinden. Wanneer niet, dan moet u bij onze FAQ’s kijken of u bent altijd welkom om contact met ons te zoeken om uw vraag te stellen.

Reservering

De makkelijkste, snelste en veiligste manier om tickets te bestellen is door een reservering the maken op deze website. U kunt ook naar onze helpdesk bellen (Engels en Scandinavisch sprekend personeel) op +31 (0)70 891 26 05 voor hulp, maar de reservering dient u zelf te maken online via onze website. U kunt ook vragen stellen via ons contactformulier te vinden op deze pagina, dan zullen we z.s.m. bij u terugkomen.

Tickets kwijt? Vul jou e-mail adres en brekingsnummer en wij sturen de email nogmaals naar jou adres:

Annulering

In het algemeen geldt dat u gereserveerde en betaalde tickets voor Wenen niet kunt annuleren, restitueren of wijzigen, waar we u vroegtijdig over hebben geïnformeerd tijdens het reserveringsproces en wat u heeft bevestigd door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

We zullen er natuurlijk alles aan doen om u te helpen wanneer u geen gebruik kunt maken van uw tickets. Neem a.u.b. contact met ons op via het contactformulier op deze pagina dan zullen we onze uiterste best doen om te proberen uw reservering te wijzigen, te annuleren of door te verkopen aan andere klanten maar we kunnen niets beloven!

Als het ons lukt om uw tickets te annuleren dan wel door te verkopen aan andere klanten dan duurt het enige tijd voordat u uw restitutie ontvangt. Het kan 1-2 weken duren na de voorstellingsdatum. U moet ook accepteren dat als uw tickets geannuleerd of doorverkocht kunnen worden dat er wellicht sprake kan zijn van annuleringskosten/ kosten voor doorverkopen, geen verdere kosten zullen in rekening worden gebracht.

Annuleringsdekking

Hier bij FlorenceTickets.nl kunt u een annuleringsdekking afsluiten die de volledige aankoop van uw tickets dekt bij ongeval of ziekte bij u of uw medereizigers of uw meest naaste familieleden.

Prijs:
Onze annuleringsdekking bedraagt 5% van de totale kosten.

Wat houdt onze annuleringsdekking in:
U krijgt een volledige vergoeding (waarvan afgetrokken de betaalde kosten voor de annuleringsdekking) in geval van ziekte, ongeval of overlijden als u, degene die de tickets heeft geboekt, de persoon in kwestie bent of uw naaste familieleden (man, vrouw, kinderen, broer or zus, ouders) of sommige van uw medereizigers die het evenement met u zouden bezoeken, Onze annuleringsdekking is geldig totdat u fysiek aan de reis begint, in het meeste geval is dit als u aan boord gaat van het vliegtuig, trein e.d. in uw land van herkomst.

Boeking van onze annuleringsdekking:
Onze annuleringsdekking kan alleen geboekt worden in combinatie met uw tickets en niet afzonderlijk van elkaar. Onze annuleringsdekking is gelding vanaf de datum van boeking/aankoop. De kosten van uw annuleringsdekking worden nooit vergoed.

Kennisgeving van de annulering:
U moet ons via het volgende e-mailadres inlichten wanneer u gebruik dient te maken van de annuleringsdekking: helpdesk@ticmate.com. U dient dit te doen vóór de datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie anders is de annuleringsdekking ongeldig.

Medische akte:
Geen vergoeding wordt goedgekeurd zonder een geldige medische akte. Niet later dan 2 weken na datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie moeten we een geldige medische akte hebben ontvangen samen met een kopie van uw annuleringsdekking. Op de medische akte moet duidelijk de de naam van de dokter, adres en telefoonnummer vermeld staan.
Gelieve de medische akte samen met een kopie van uw annuleringsdekking per post te sturen naar ons postadres:
FlorenceTickets.nl mogelijk gemaakt door Ticmate
Singel 540
1017 AZ Amsterdam, Netherlands.

In het geval iemand anders dan de aankoper van de tickets moet annuleren:
Als sommige medereizigers van u, degene die de tickets heeft aangekocht, moeten annuleren, hebben we naast de medische akte en de kopie van de annuleringsdekking, bewijs nodig dat u de voorstelling samen zou bezoeken. Dit bewijs kan een kopie van een vlieg- of treinticket zijn of een kopie van de hotelboeking.

Onze annuleringsdekking dekt niet in de volgende gevallen:
- Als u vergeten bent om de tickets mee te brengen naar het evenement of bezoekadres.
- Als u niet op tijd arriveert op de dag van uw geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie en om deze reden de toegang wordt ontzegd.
- Als u spijt hebt van de aankoop van uw tickets.
- Als u geen toegang krijgt tot het evenement vanwege transportproblemen waar wij noch de locatie zelf verantwoordelijk voor zijn, zoals bijv. door stakingen in de transportsector van de metro of bussen.
- Als u uw vlucht mist.
- Bij ongeval, ziekte of overlijden tijdens uw verblijf in Florence.
- In geval van natuurrampen zoals vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen of een sneeuwstorm.

Onze annuleringsdekking kan niet worden afgesloten voor groepen van 9 of meer personen.

Uw E-mailadres *
Uw Naam *
Telefoonnummer *
Boekingsnummer *
Beschrijf uw zaak
Een kopie wordt naar Uw E-mailadres gestuurd

FlorenceTicket.nl powered by Ticmate

FlorenceTicket.nl
Ticmate
Telefoon: +31 (0)70 891 26 05

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Zweden
Org.code. 556710-6017

E-mail E-mail 070 891 26 05 070 891 26 05
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen