Sightseeing

Ervaar het beste van Florence! Ga mee op een van de vele sightseeing tours. Wij bieden onder andere tours aan naar de Uffizi Galerie, de Kathedraal en Palazzo Vecchio. Wij hebben wandeltours, fietstours, tours op een segway of in een eco-vriendelijke elektrische auto.

Sightseeing
 
Florence Wandeltour met David

Florence Wandeltour met David

Ontdek de geboorteplaats van de Renaissance met deze Florence Wandeltour. Ga met eens mee op deze plezierige reis door de fascinerende geschiedenis en cultuur van een van de meest interessante steden van Italië - Florence. Boek jouw Florence Wandeltour hier!

Vanaf € 99.00
Florence Sightseeing met Tekenles

Florence Sightseeing met Tekenles

De is de perfecte tour voor een ieder die geïnteresseerd is in het leven van een Renaissance artiest in Florence. Combineer een wandeltour door de stad met een tekenles van een uur, waar je kunt kijken of jij de nieuwe Michelangelo bent. Boek jouw tour hier!

Vanaf € 89.00
Hoogtepunten van Florence

Hoogtepunten van Florence

Deze tour is de perfecte introductie van een van de meeste prachtige Europese steden, bekend om haar Renaissance en Barokke kunst en architectuur. Jouw leuke en informatieve gids begeleidt je op een wandeltour door het hart van Florence en zal je introduceren aan de hoogtepunten in de stad. Boek jouw tour vandaag!

Vanaf € 29.00
Duomo Tour

Duomo Tour

Ga op een fascinerende tour langs de geschiedenis van de Duomo en de Italiaanse Renaissance met grootheden als Brunelleschi en Giotto. De Duomo Kathedraal is de drukst bezochte en meest populaire attractie in Florence. Deze tour begint bij de ingang van de Duomo, waar je de lange rij overslaat met jouw geboekte ticket! Bestel jouw tour vandaag!

Vanaf € 39.00
Florence Segway Tour

Florence Segway Tour

Ontdek Florence op een nieuwe en leuke manier! Tijdens deze Florence Segway Tour neemt onze ervaren gids je mee door de stad, terwijl zij alles vertelt over geschiedenis en cultuur van Florence, hierbij geholpen door een video en audio gids systeem op jouw Segway. Het is een fantastische ervaring en veruit de leukste manier om de stad te ontdekken. Boek ...

Vanaf € 75.00
Florence Segway Avond Tour

Florence Segway Avond Tour

Ontdek de geboorteplaats van de Renaissance in het donker, wanneer de meest beroemde plekken van Florence schitterend verlicht zijn. Onze 2.5 uur durende Segway Avond Tour is een onvergetelijke manier om Florence te zien. Boek online en verzeker jezelf van een plek in deze leuke en informatieve Segway tour!

Vanaf € 65.00
Florence Fiets Tour

Florence Fiets Tour

Een fiets tour is een plezierige en actieve manier om Florence te ontdekken. Florence is een relatief veilige stad om in te fietsen en onze route is speciaal ontworpen zodat het een fijne en veilige tour is voor de hele familie. Boek jouw plek in deze fiets tour hier!

Vanaf € 35.00
Brenelleschi's Koepel - Sla de rij over

Brenelleschi's Koepel - Sla de rij over

Loop direct langs de beruchte lange rijen en krijgt toegang tot Brunelleschi's Koepel! Jouw tour gids leidt je naar de top van het hoogste gebouw van Florence, vanaf waar je kunt genieten van het magnifieke uitzicht over de stad en Toscane. Boek jouw tour naar de top van de Duomo hier!

Vanaf € 75.00
Florence Hop-On Hop-Off

Florence Hop-On Hop-Off

Ontdek het ongelofelijk Florence vanaf het dak van de Hop-On Hop-Off bussen! Sightseeing is nog nooit zo eenvoudig geweest! Kies uit tickets voor 24, 48 of 72 uur en maak onbeperkt gebruik van de drie buslijnen. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis. Koop uw tickets vanaf thuis!

Vanaf € 23.00
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen