Sightseeing

Ervaar het beste van Florence! Ga mee met een van onze rondleiding en sightseeing tours. Zie onder andere de Uffizi Galerij, de Kathedraal en Palazzo Vecchio. Bij bieden rondleidingen te voet, per fiets, met een Segway of een eco-vriendelijke wagen.

Sightseeing
 
Florence Segway Tour

Florence Segway Tour

Ontdek Florence op een nieuwe en leuke manier! Tijdens deze Florence Segway Tour neemt onze ervaren gids je mee door de stad, terwijl zij alles vertelt over geschiedenis en cultuur van Florence, hierbij geholpen door een video en audio gids systeem op jouw Segway. Het is een fantastische ervaring en veruit de leukste manier om de stad te ontdekken. Boek …

Vanaf € 76.50
Florence Segway Avond Tour

Florence Segway Avond Tour

Ontdek de geboorteplaats van de Renaissance in het donker, wanneer de meest beroemde plekken van Florence schitterend verlicht zijn. Onze 2.5 uur durende Segway Avond Tour is een onvergetelijke manier om Florence te zien. Boek online en verzeker jezelf van een plek in deze leuke en informatieve Segway tour!

Vanaf € 66.30
Florence Fiets Tour

Florence Fiets Tour

Een fiets tour is een plezierige en actieve manier om Florence te ontdekken. Florence is een relatief veilige stad om in te fietsen en onze route is speciaal ontworpen zodat het een fijne en veilige tour is voor de hele familie. Boek jouw plek in deze fiets tour hier!

Vanaf € 35.70
Brenelleschi's Koepel - Sla de rij over

Brenelleschi's Koepel - Sla de rij over

Loop direct langs de beruchte lange rijen en krijgt toegang tot Brunelleschi's Koepel! Jouw tour gids leidt je naar de top van het hoogste gebouw van Florence, vanaf waar je kunt genieten van het magnifieke uitzicht over de stad en Toscane. Boek jouw tour naar de top van de Duomo hier!

Vanaf € 76.50
Florence Hop-On Hop-Off

Florence Hop-On Hop-Off

Ontdek het ongelofelijk Florence vanaf het dak van de Hop-On Hop-Off bussen! Sightseeing is nog nooit zo eenvoudig geweest! Kies uit tickets voor 24, 48 of 72 uur en maak onbeperkt gebruik van de drie buslijnen. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis. Koop uw tickets vanaf thuis!

Vanaf € 23.50
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen