De Dom van Florence: rondleiding met terras & klokkentoren zonder wachtrij

 
Vanaf € 76,50

Klaar voor een ervaring vol verbazing? Bekijk dan de schitterende kunstwerken, de architectonische innovatie of het uitzicht over Florence. Zin in nog meer verbazingwekkende momenten? Verken het Duomo-museum, de klokkentoren en de doopkapel. Toegang is inbegrepen!

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over naar de Dom van Florence
- Leer alles van een deskundige Engelssprekende gids
- Krijg een prachtig uitzicht op Florence
- Toegang tot het Duomo Museum, de klokkentoren en de doopkapel in is inclusief
- Gratis audio headsets zorgen ervoor dat u geen woord mist

Wat kan ik verwachten?

De Dom van Florence is de op twee na grootste kathedraal van de wereld. Zijn opmerkelijke kenmerken zijn de gotische marmeren buitenkant, de klok met één hand (de enige klok ter wereld in zijn soort), de 44 gebrandschilderde ramen... de lijst gaat maar door!

Zoals u zich wel kunt voorstellen, deze indrukwekkende kathedraal trekt massa's toeristen aan.Maar tijdens deze tour, uw Engelssprekende gids begeleidt u langs de wachtrijen dankzij hun bevoorrechte toegang. Binnenin is het gebouw versierd met fresco's, de beroemdste daarvan is 'Het laatste oordeel' van Vasari.

Nadat u het gebouw heeft verkend, gaat u naar de terrassen. Uw groep heeft een exclusief vast tijdslot, zodat u in alle rust naar de rode daken van Florence kunt staren. Het is zeldzaam om zo'n uitzicht te krijgen, omdat weinig rondleidingen bezoekers naar deze semi-privé-gebieden brengen.

Het volgende hoogtepunt (geen bedoelde woordspeling) is de koepel van Brunelleschi. Zoals uw gids zal uitleggen, werd de koepel gebouwd met constructiemethoden die destijds revolutionair waren. Het grote brein achter deze innovaties was Filippo Brunelleschi. In de zes eeuwen sinds de bouw heeft de koepel blikseminslagen, aardbevingen en meer ravage doorstaan. Vanzelfsprekend is zijn status als een van 's werelds grootste meestwerken binnen de architectuur verdiend.

De rondleiding eindigt wanneer u vanuit de koepel naar beneden gaat, maar uw ticket geeft u ook toegang tot het Duomo Museum, de klokkentoren en de doopkapel. Maak gebruik van deze extra's en ontdek deze bezienswaardigheden op eigen tempo!

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per e-mail, print deze uit en neem deze mee op uw tour. Of laat uw ticket op uw mobiel zien.

Waar is het trefpunt?
U ontmoet elkaar op Piazza di San Giovanni.

Ticket categorieën

Volwassene (15+)
Kind (4-14)
Baby/kind (0-3): Gratis

Bestel

don, 18 jul 2024

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Live gids

Duur: 1 uur

Vertrektijden

Wat is inclusief?

- Sla de wachtrij ver voor de Dom van Florence
- Kleine groep tijdens de rondleiding, maximaal 15 personen
- Headsets

Routebeschrijving

De Dom van Florence: rondleiding met terras & klokkentoren zonder wachtrij

Adres
Piazza di San Giovanni, 7 50123 Florence Italië

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!