Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Florence

Welkom bij FlorenceTickets.nl, de website voor tickets en reservering in en rondom Florence. Boek hier gemakkelijk en veilig tickets voor onder andere de Kathedraal van Florence, de Uffizi Galerij, Palazzo Vecchio, food en wine tours, Segway tours rondom de stad en nog veel meer.

  • Meer dan 3,3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Florence Culinaire Tour met Fiets

Vanaf € 41.2

Proef de smaken van Florence met een fiets tour door de stad! Combineer een leuke en informatieve fiets tour door deze parel van de Italiaanse Renaissance met een culinaire tour langs drie van Florence's culinaire hoogtepunten.

Wat is er inbegrepen?

- 3 uur durende gegidste tour door Florence (circa 9 kilometer)

- Proeverij van Florence's beroemde culinaire hoogtepunten

- Bezoek aan enkele van Florence's meest beroemde plekken

- Gegarandeerd maximaal 12 personen per tour

- Gratis huur van kinderfietsen, kinderzitjes en helmen

Eet en fiets je een weg door Florence

We beginnen onze culinaire tour bij een van de meest betoverende kathedralen in de wereld, beroemd om zijn koepel, gevolgd door een bezoek aan de Beccaria wijk waar je traditionele Italiaanse lekkernijen probeert. We fietsen door naar het beroemde San Niccolo district, waar je van een traditionele schiacciate all'olio geniet, brood dat veel door de locals gegeten wordt.

Tijdens de tour bezoeken we enkele van de meest belangrijke historische plekken van Florence, zoals: Piazza della Repubblica, de Ponte Vecchio, Piezza della Signoria en het schitterende San Niccolo district!

Jouw tour gids vertelt je interessante verhalen over zowel de meest populaire bezichtigingen in de stad, als de lokale culinaire tradities. Zo zul je onder andere te weten komen hoe gelato aan Florence verbonden is, waarom Toscaans brood ongezouten is, en veel meer.

Hoogtepunten

Santissima Annunziata, Ponte Vecchio, Santa Croce Square, S.M Novella Square, de Duomo van Florence, Piazza della Repubblica, Piazza della Signoria, Porcellino Markt en San Niccolo district. 

De tour wordt in het Engels gehouden.

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Kort nadat de boeking voltooid is, zenden wij direct een e-ticket naar het door jou opgegeven e-mailadres. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.

Waar begint de tour?

De tour begint vanaf Via dei Cimatori, 9-red. Zorg ervoor 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Hoe lang duurt de tour?

De tour duurt circa 3 uur.

Wat is het niveau van de fiets tour?

De tour is toegankelijk voor de meeste fietsers.

Zijn er kindertickets beschikbaar?

Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kinderen tussen 3 en 5 jaar zijn gratis, wanneer zij vergezeld worden door een volwassene.

Belangrijk: als het kind jonger is dan 10 jaar, vereisen wij een expert niveau van fietsen en dat hij/zij op zijn/haar eigen fiets rijdt. Ons personeel behoudt het recht om kinderen van de tour te ontzeggen als het niveau van fietsen te laag is. Hierbij geldt dat er geen verplichting is tot restitutie van de tickets.

Openingstijden

De tour vertrekt maandag tot zaterdag om 10.00

Direct bevestiging

Print voucher

Openingstijden

Routebeschrijving

Florence Culinaire Tour met Fiets

Adres
Via dei Cimatori, 9-red 50122 Firenze

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!